לחם טחומוס
מרכיבים
- 2 ביצים לארג'
- 1/2 כוס טחינה גולמית
- 1/4 כוס קמח חומוס
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כף שמן זיתולה
- 2 כפות סילאן
הוראות הכנה
- לקערה עם בלילת ביצים יש לשפוך את הטחינה הגולמית ולערבב
- להוסיף את הקמח והסילאן, לערבב ולהוסיף את אבקת האפייה והמלח
- לתבנית קטנה מרוססת יש לשפוך את הבלילה ולתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כעשרים דק' עד שמשחים וקיסם יוצא יבש
- לכבות את התנור ולהשאיר את הלחם בפנים במשך חמש דק' נוספות**שימו לב – הלחם הזה יוצא נמוך כעוגה ולכן אם תרצו לחם גבוה יותר יש להכפיל את כמות הביצים ל4 ביצים סה"כ**המלצה!!! להשתמש במתכון עם 2 הביצים לתבנית מאפינס לקבלת לחמניות מדהימות!!!