לחם טחומוס

מרכיבים
  • 2 ביצים לארג’
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/4 כוס קמח חומוס
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כף שמן זיתולה
  • 2 כפות סילאן
הוראות הכנה
  1. לקערה עם בלילת ביצים יש לשפוך את הטחינה הגולמית ולערבב
  2. להוסיף את הקמח והסילאן, לערבב ולהוסיף את אבקת האפייה והמלח
  3. לתבנית קטנה מרוססת יש לשפוך את הבלילה ולתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כעשרים דק’ עד שמשחים וקיסם יוצא יבש
  4. לכבות את התנור ולהשאיר את הלחם בפנים במשך חמש דק’ נוספות
     
    **שימו לב – הלחם הזה יוצא נמוך כעוגה ולכן אם תרצו לחם גבוה יותר יש להכפיל את כמות הביצים ל4 ביצים סה”כ
     
    **המלצה!!! להשתמש במתכון עם 2 הביצים לתבנית מאפינס לקבלת לחמניות מדהימות!!!

עשרות מתכונים מחכים לך באיזור האישי שם תוכלי לתכנן את התפריט המושלם

הצטרפי היום ותהני ממגוון רחב של מתכונים, תרגילי כושר והפתעות נוספות 🙂