סביצ'ה ארטישוק
מרכיבים
- 100 גרם סלמון פרוס דק
- לימון
- ליים (לא חובה אך מומלץ)
- 6 גבעולי גבעולי עירית קצוצה דק
- חופן כוסברה קצוצה דק (מי שמעדיפה יכולה פטרוזיליה)
- 1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות ככל האפשר
- 1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות קטנות
- 8 תחתיות ארטישוק
הוראות הכנה
- בסיר עם מי מלח להרתיח ולבשל את תחתיות הארטישוק
- בקערית לשים את הסלמון ולסחוט מעליו ישירות את הלימון ולהניח בצד לחמש דק'
- בינתיים לערבב את שאר הרכיבים יחד ולתבל בכף שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס
- להוסיף את רצועות הסלמון ששרו בלימון ולערבב היטב
- כשתחתיות הארטישוק התקררו לאחר בישול, יש למלא אותם בתערובת הסביצ'ה שהכנו ולסחוט מעל מעט ליים