סביצ'ה ארטישוק

מרכיבים
  • 100 גרם סלמון פרוס דק
  •  לימון
  •  ליים (לא חובה אך מומלץ)
  • 6 גבעולי גבעולי עירית קצוצה דק
  • חופן כוסברה קצוצה דק (מי שמעדיפה יכולה פטרוזיליה)
  • 1/2 בצל סגול חתוך לרצועות דקות ככל האפשר
  • 1 אבוקדו בשל חתוך לקוביות קטנות
  • 8 תחתיות ארטישוק
הוראות הכנה
  1. בסיר עם מי מלח להרתיח ולבשל את תחתיות הארטישוק
  2. בקערית לשים את הסלמון ולסחוט מעליו ישירות את הלימון ולהניח בצד לחמש דק’
  3. בינתיים לערבב את שאר הרכיבים יחד ולתבל בכף שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס
  4. להוסיף את רצועות הסלמון ששרו בלימון ולערבב היטב
  5. כשתחתיות הארטישוק התקררו לאחר בישול, יש למלא אותם בתערובת הסביצ’ה שהכנו ולסחוט מעל מעט ליים

עשרות מתכונים מחכים לך באיזור האישי שם תוכלי לתכנן את התפריט המושלם

הצטרפי היום ותהני ממגוון רחב של מתכונים, תרגילי כושר והפתעות נוספות 🙂