מרכיבים
- 1/2 1 כוסות כוסות קמח כוסמין / מלא
- 1 כוס סילאן
- 1/2 כף סודה לשתייה
- 1/2 כף קינמון
- 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון- לא חובה
- 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון- לא חובה
- 1/4 כפית הל- לא חובה
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 כוס רסק תפוחי עץ ללא חומר משמר
- 2 ביצים
- 3/4 כוס שמן ענבים
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כוס גזר מגורר דק
- 1/2 כוס אגוזי מלך קלויים קלות וקצוצים
- חופן צימוקים
מנות: 2 תבניות אינגליש קייק
Units:
הוראות
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והתבלינים.
- בקערה נפרדת מערבבים את המלח עם רסק התפוחים, הביצים, השמן ותמצית הווניל.
- מעבירים את תכולת קערת הביצים לקערת הקמח, מוסיפים את הגזר, האגוזים והצימוקים ומערבבים היטב.
- מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים במשך 35 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.מצננים ומגישים.