מחכה לך כאן כרטיס מתנה לסדנת "הסוד" הבאה"

עוגת גזר ותבלינים

עוגת גזר ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
35 דקות
מנות זמן הכנה
1 2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
35 דקות
עוגת גזר ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
35 דקות
מנות זמן הכנה
1 2 תבניות אינגליש קייק 15 דקות
זמן בישול
35 דקות
מרכיבים
מנות: 2 תבניות אינגליש קייק
Units:
הוראות
  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה גדולה את הקמח, הסוכר, הסודה לשתייה והתבלינים.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את המלח עם רסק התפוחים, הביצים, השמן ותמצית הווניל.
  4. מעבירים את תכולת קערת הביצים לקערת הקמח, מוסיפים את הגזר, האגוזים והצימוקים ומערבבים היטב.
  5. מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב ואופים במשך 35 דקות, או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש.מצננים ומגישים.

עוגת מוס שוקולד

עוגת מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
עוגת מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
מרכיבים
לציפוי
מנות: 16 מנות
Units:
הוראות
  1. הכנת התחתית - ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הלוז, מעבירים לקערה, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים. משטחים את התערובת בתבנית בקוטר 24 ס"מ ואופים כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 160 מעלות. מניחים בצד לצינון
  2. הכנת המילוי - מקציפים 225 מ"ל שמנת עד למרקם קצפתי עמיד, ומוסיפים את הסוכרלוז. ממיסים במיקרוגל למשך כ- 40 שניות את השוקולד עם כ-25 מ"ל השמנת שהשארנו בצד וחמאת הלוז, מוסיפים את השוקולד המומס לקצפת בתנועות עטיפה, משטחים על התחתית האפויה ומכניסים לקירור במשך כ-15 דקות.
  3. הכנת הציפוי - ממיסים את השוקולד עם קרם הקוקוס למשך כ- 40 שניות במיקרוגל. מוסיפים את הסוכרלוז לשוקולד המומס ומשטחים על העוגה. להכניס למקרר לשעתיים.

עוגת בשר וחצילים

עוגת בשר וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רונית וייס
מנות
1 תבנית עגולה
מנות
1 תבנית עגולה
עוגת בשר וחצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רונית וייס
מנות
1 תבנית עגולה
מנות
1 תבנית עגולה
מרכיבים
לרוטב
מנות: תבנית עגולה
Units:

פשטידת תרד ופטריות

פשטידת תרד ופטריות
Votes: 1
דירוג: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רינת גואטה
מנות
1 תבנית פשטידה
מנות
1 תבנית פשטידה
פשטידת תרד ופטריות
Votes: 1
דירוג: 5
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רינת גואטה
מנות
1 תבנית פשטידה
מנות
1 תבנית פשטידה
מרכיבים
מנות: תבנית פשטידה
Units:
הוראות
  1. קוצצים את התרד ועלי סלק גס. חולטים מספר דקות במים רותחים ומסננים.
  2. שמים בקערה את כל המרכיבים, מוסיפים פלפל שחור. מעבירים לתבנית אפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום 200 מעלות ל45 דק' או עד שמשחים. בתאבון

עגבניות ממולאות

עגבניות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של סיגל אלימלך
מנות
1 5 מנות
מנות
1 5 מנות
עגבניות ממולאות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של סיגל אלימלך
מנות
1 5 מנות
מנות
1 5 מנות
הוראות
  1. לחתוך את החלק העליון של העגבניה ולרוקן אותה מתוכן
  2. להקפיץ את התרד כשתי דק' במחבת, לקצוץ ולסחוט. להוסיף את שאר המרכיבים ולמלא את העגבניות. לאפות בחום בינוני כ 20 דק' (אפשר לקראת סוף האפייה להוסיף מעט גבינה צהובה 9% מגורדת) בתאבון

פיצה קוואקר

פיצה קוואקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רינת גואטה
מנות
1 3-4 אנשים
מנות
1 3-4 אנשים
פיצה קוואקר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רינת גואטה
מנות
1 3-4 אנשים
מנות
1 3-4 אנשים
מרכיבים
לבצק
מנות: 3-4 אנשים
Units:

לזניית חצילים

לזניית חצילים
Votes: 1
דירוג: 1
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של עדנה אברגיל
מנות
1 3-4 אנשים
מנות
1 3-4 אנשים
לזניית חצילים
Votes: 1
דירוג: 1
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של עדנה אברגיל
מנות
1 3-4 אנשים
מנות
1 3-4 אנשים
מרכיבים
מנות: 3-4 אנשים
Units:
הוראות
  1. לחתוך את החצילים לפרוסות בעובי של כ- 1 סמ' לרסס במעט שמן זית ומלח ולאפות כ- 15 דקות בתנור עד להשחמה
  2. במקביל להכין את תערובת הגבינות לערבב יחד קוואקר, קוטג', גבינה, יוגורט, ביצים והתבלינים לתערובת אחידה.
  3. לסדר בתבנית אינגליש קייק שכבה של חצילים, מעליה רסק עגבניות, חצי מתערובת הגבינות וגבינה צהובה. ושוב חצילים רסק עגבניות תערובת גבינות וגבינה צהובה.
  4. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כחצי שעה או עד להשחמה. בתיאבון.

לביבת תפוחים מתוקה

לביבת תפוחים מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רונית וייס
מנות
1 1-2 אנשים
מנות
1 1-2 אנשים
לביבת תפוחים מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של רונית וייס
מנות
1 1-2 אנשים
מנות
1 1-2 אנשים
מרכיבים
מנות: 1-2 אנשים
Units:

ארטישוק ממולא בבשר וקינואה

ארטישוק ממולא בבשר וקינואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של קורין רז
מנות
1 8 מנות
מנות
1 8 מנות
ארטישוק ממולא בבשר וקינואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של קורין רז
מנות
1 8 מנות
מנות
1 8 מנות
מרכיבים
מנות: 8 מנות
Units:
הוראות
  1. מילוי: לערבב את הבשר עם הירק הקצוץ, הבצל, הקינואה והתבלינים.
  2. רוטב: לטגן את הבצלה (החתוך גס) להוסיף את המנגולד, לערבב ולכסות ל 5 דקות.
  3. להוסיף את הגמבה והעגבניות כולל תבלינים לפי הטעם ולהביא לרתיחה.
  4. ליצור כדורי בשר ולמלא את תחתיות הארטישוק. לסדר אותם בסיר ולהוסיף מים שיכסה את הארטישוק כמעט מלא). לבשל 45 דקות על אש קטנה

סלט קינואה עם ירקות

סלט קינואה עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של קורין רז
סלט קינואה עם ירקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
המתכון של קורין רז
מרכיבים
לרוטב
מנות:
Units:
הוראות
  1. להשרות את הקינואה במים קרים לכרבע שעה, לשתוף ולסנן. לבשל ב 1.5 מים במשך 15 דקות על אש קטנה.
  2. לכבות את האש ולהניח בתוך הסיר המכוסה ל 5 דק נוספות. לערבב עם מזלג בעדינות ולתת לקינואה להתקרר.
  3. להרכיב את הסלט משאר הירקות ,להוסיף את הרוטב ולערבב