עוגת מוס שוקולד

עוגת מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
עוגת מוס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
Rate this recipe!
Print Recipe
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
מנות זמן הכנה
1 16 מנות 30 דקות
זמן המתנה
120 דקות
מרכיבים
לציפוי
מנות: 16 מנות
Units:
הוראות
  1. הכנת התחתית - ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הלוז, מעבירים לקערה, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים. משטחים את התערובת בתבנית בקוטר 24 ס"מ ואופים כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 160 מעלות. מניחים בצד לצינון
  2. הכנת המילוי - מקציפים 225 מ"ל שמנת עד למרקם קצפתי עמיד, ומוסיפים את הסוכרלוז. ממיסים במיקרוגל למשך כ- 40 שניות את השוקולד עם כ-25 מ"ל השמנת שהשארנו בצד וחמאת הלוז, מוסיפים את השוקולד המומס לקצפת בתנועות עטיפה, משטחים על התחתית האפויה ומכניסים לקירור במשך כ-15 דקות.
  3. הכנת הציפוי - ממיסים את השוקולד עם קרם הקוקוס למשך כ- 40 שניות במיקרוגל. מוסיפים את הסוכרלוז לשוקולד המומס ומשטחים על העוגה. להכניס למקרר לשעתיים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *