עוגת מוס שוקולד
מנות זמן הכנה
116 מנות 30דקות
זמן המתנה
120דקות
מנות זמן הכנה
116 מנות 30דקות
זמן המתנה
120דקות
מרכיבים
לציפוי
הוראות
  1. הכנת התחתית – ממיסים את השוקולד יחד עם חמאת הלוז, מעבירים לקערה, מערבבים היטב ומוסיפים את שאר המצרכים. משטחים את התערובת בתבנית בקוטר 24 ס”מ ואופים כ- 15 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני של 160 מעלות. מניחים בצד לצינון
  2. הכנת המילוי – מקציפים 225 מ”ל שמנת עד למרקם קצפתי עמיד, ומוסיפים את הסוכרלוז. ממיסים במיקרוגל למשך כ- 40 שניות את השוקולד עם כ-25 מ”ל השמנת שהשארנו בצד וחמאת הלוז, מוסיפים את השוקולד המומס לקצפת בתנועות עטיפה, משטחים על התחתית האפויה ומכניסים לקירור במשך כ-15 דקות.
  3. הכנת הציפוי – ממיסים את השוקולד עם קרם הקוקוס למשך כ- 40 שניות במיקרוגל. מוסיפים את הסוכרלוז לשוקולד המומס ומשטחים על העוגה. להכניס למקרר לשעתיים.