מרכיבים
- 5 עגבניות גדולות
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 100 גרם עלי תרד
- 2 כפות גבינה לבנה 5%
- 2 כפות גבינת חמד 5%
- 1 פרוסה קטנה קצוצה של גבינה צפתית מעודנ
- מעט מלח
- פלפל שחור
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1 ביצה
מנות: 5 מנות
Units:
הוראות
- לחתוך את החלק העליון של העגבניה ולרוקן אותה מתוכן
- להקפיץ את התרד כשתי דק' במחבת, לקצוץ ולסחוט. להוסיף את שאר המרכיבים ולמלא את העגבניות. לאפות בחום בינוני כ 20 דק' (אפשר לקראת סוף האפייה להוסיף מעט גבינה צהובה 9% מגורדת) בתאבון